Лечебна терапия Шумен

Промоция Шумен Март 2018
Промоция – „Кралски Масаж“ – месец Март
март 8, 2018
Релаксиращ масаж Шумен цена
Релаксиращ масаж
март 15, 2018
Покажи всички
лечебна терпия шумен

Релаксираща терапия Шумен

Чрез обследване на цялото тяло терапията има за цел да открие блокираните зони в костноставния апарат, сухожилномускулната система и нервната система, които настъпват в ежедневието на всеки работещ или занимаващ се със спорт индивид.

Ползата от терапията е превенция и профилактика. Използва се за намаляване на болката и облекчаване на стреса. Независимо дали сте спортисти, които принуждават телата си да се състезават в спорт или са страдате от нараняване, релаксиращата терапия може да помогне на хора с болки в скелетната структура.

Терапята се концентрира около тъканите и мускулите, които обграждат ставите на тялото. Този вид масажна терапия се фокусира върху облекчаване на болката и облекчаване на напрежението в тези "проблемни" области. Въпреки, че работи за възстановяване на баланса, терапията също помага за предотвратяване на по-нататъшни наранявания. Хората обикновено търсят помощ от наш специалист, след като изпитват болка в меките тъкани или след нараняване, включващо мускулите или ставните връзки.

ЗАЩО ТОЗИ ВИД ТЕРАПИЯ Е ВАЖНА?

Релаксиращата терапия може да помогне на различни хора. Тъй като спортистите често натоварват мускулите или ставите си, тази терапия може да им помогне да играят по безопасен начин. Този вид терапия е полезна и за хора с хронична болка в ставите и може да помогне за намаляване на количеството операции или лекарства, които трябва да приемат. Един пример за това са възрастните хора. С напредването на възрастта, ставите започват да болят повече и релаксиращата масажна терапия би могла да бъде начин за естествено облекчаване на част от тази болка.

ПОЛЗИ ОТ РЕЛАКСИРАЩАТА ТЕРАПИЯ!

Релаксиращата терапия се фокусира върху излекуването на мускулите и им помага да добият сила, за да предотвратят по-нататъшна болка или нараняване. Болки и наранявания, при които е добре да се възползвате от релаксираща терапия:

  • Болки в ставите като коляното, лакътя или рамото
  • Сухожилия
  • Травми от удар
  • Болка в гърба
  • Спазми на гърба
  • Възстановяването от мускулни разкъсвания

Тази терапия е естествен метод за възстановяване от болката и предотвратяване на повторното й появяване. Ако клиентът иска да се възстанови естествено след операцията, тогава този вид масажна терапия може да осигури алтернатива на приемането на болкоуспокояващи. Може дори да действа като заместител на операцията, ако болката бъде уловена и се погрижи за нея навреме.

 

Цена

50лв.60 мин.

Запазете си час

0895 958 666