Не се предлагат еротични масажи под никаква форма!

Запази си час

+359 898 627 401
НачалоЕнергийни терапии

Енергийни терапии Шумен

Идеята за обединението на древните лечителски практики на източната медицина, основани на схващането, че жизнената енергия протича през цялото човешко тяло по особени пътища, наречени меридиани не е нова.
На практика за Енергийната терапия няма противопоказания. Във всички случаи настъпва подобрение на състоянието. Когато говорим за Енергийна психотерапия се разбира съчетаването на терапевтичните разговори с определени дихателни техники, акупресурни въздействия, движения и дълбока релаксация, медитация и хипноза, използването на лечебни звуци и ритми.
Въздействието върху човешкия организъм е комплексно и дълбоко, на много нива и в много направления. Постига се цялостна и същностна промяна на личността и живота. Мобилизират се всички ресурси и се развива цялостния потенциал на всеки човек за постигането на максимална реализация и добро здраве, на живот, изпълнен с радост и благоденствие.

Предлагани терапии:

Чрез терапия Индиго се цели освобождаване от негативната карма (разкъсване на негативните кармични вериги), оздравяване на физическото и астралното тяло. Трансформиране на астралното тяло до „тяло Индиго", създаване на ...
Влиза в цената с даден 60 минутен масаж
РЕЙКИ е натурален японски метод за лечение на основно (физическо) ниво, който ползва Универсалната жизнена енергия на света, имайки за посредник лечителя.
Енергията РЕЙКИ може да се оприличи с радио вълните и нейното действие е ...
Влиза в цената с даден 60 минутен масаж
СЕЙКИМ е олицетворение на жизнената сила в цялата й мощ и проявление.

СЕЙКИМ /СКХМ - Египетското лечение - е комплексна лечебна система с хилядолетна мъдрост, чиято съставна част е РЕЙКИ. Тази система обобщава всички аспекти ...
Влиза в цената с даден 60 минутен масаж