Релаксиращ масаж

лечебна терпия шумен
Лечебна терапия Шумен
март 14, 2018
Лечебен масаж Шумен на най-добра цена
Лечебен масаж
март 15, 2018
Покажи всички
Релаксиращ масаж Шумен цена

Релаксиращ масаж Шумен

Факт е, че ежедневието ни е изключително напрегнато, динамично и изпълнено със стрес. Многобройни са факторите, които ежедневно изчерпват биологичната ни енергия. Напрегнатата работа, непрекъснатите конфликтни ситуации натрупват нервно - психическо и физическо напрежение. Не винаги успяваме да се справим с това само с почивка и сън, което от своя страна води до редица заболявания.

Системно, по възможност ежедневно, прилагане на релаксиращ масаж ще премахне умората и напрежението, ще активизира протичането на биоенергията, ще възвърне жизнения тонус. Релаксиращият масаж не само ободрява много по-ефикасно от кафето и другите стимуланти, но и подмладява, подобрява работоспособността и тонуса.
Нервно-психическата и физическата преумора се проявяват със забележима напрегнатост на мускулите на шията, горната част на гърба и раменете. При палпиране тези участъци са втвърдени и болезнени.

Движенията са от периферията към центъра. Съобразяваме се с индивидуалните особености на индивида (възраст, пол, здравословно физическо и психическо състояние). Чрез този вид масаж се осигурява спокойствие, възстановява се физическото и психическо състояние на индивида, стимулира се имунната система, облекчава се напрежението в мускулите и ставите, увеличава се ставната подвижност, еластичността на кожата, нормализира се циркулацията на кръвта и лимфата, предотвратява се появата на отоци, предпазва от мускулни крампи и спазми.

 
 

Цена

35лв.30 мин.

Запазете си час

0898 627 401

Цена

50лв.60 мин.

Запазете си час

0898 627 401