Антицелулитен масаж

Здравословно ли е да се храним здравословно
март 28, 2018
Най-добрата цена за кралски масаж в Шумен
Кралски масаж
март 30, 2018

Антицелулитен масаж Шумен

Основната причина за появата на целулит е натрупването на отпадъчни продукти, вода и мазнини в подкожния клетъчен слой. Това е масаж, който възстановява нормалната циркулация на кръвта и лимфата, спомага за изхвърляне на излишните течности и токсини от организма и редуциране на мастните депа. Стимулира синтеза на колаген и еластин.

Антицелулитния масаж включва стимулация на биоенергетичните зони, съчетана с техники от лимфодренажният масаж, за да се стимулира лимфо и кръвообращението. По този начин се подпомага изгарянето на мазнините и се разнася лимфният застой.
В зависимост от степента на целулита и индивидуалните особености се избират похватите за масаж и подходящите продукти (охлаждащ гел, термоактивен липозомен гел, антицелулитен крем с кофеин или канела, етерични масла и др. ), които разграждат мазнините и подобряват микроциркулацията.

Времетраенето на процедурата е 60 мин., а продължителността на антицелулитният курс зависи от възрастта и килограмите на пациента (при млад организъм с приблизително тегло 50-60 кг., са достатъчни 15 масажа)

 

Цена

15лв.30 мин.

Запазете си час

0898 627 401

Цена

30лв.60 мин.

Запазете си час

0898 627 401