Kangoo Jumps с Кинга

Да се разхладим през август
юли 13, 2020
Гуинет Полтроу и тайните й за вечна младост
юли 17, 2020
Покажи всички

Kangoo Jumps с Кинга

Кинга Себестиен е инструктор по аеробика, фитбол и пилатес в продължение на 15 години. Тя е и сертифициран личен треньор и диетолог и има богат опит при работа с деца, нуждаещи се от физическа подготовка. Фитнес програмата с Kangoo Jumps е нейният живот и е това, което я прави известна.

Здравей Кинга! Вие направихте Kangoo Jumps феномен и в България. Какво ще кажете на нашите читатели?

България е моят втори дом. Обичам хората тук и колко са отдадени на Kangoo Jumps. Изминаха много години откакто започнахме да развиваме тази дисциплина и се чувствам благословена да имам толкова много хора, които ме подкрепят тук. Харесвам, че вие сте отворени към всичко ново, което е полезно за здравето ви.

През последното десетилетие сте разработили много проекти в България. Кои бяха любимите ви моменти?

Аз обикалям целия свят като дистрибутор на Kangoo Jumps и създател на програми за Kangoo Jumps. В България сме разработили много хубави проекти: фестивали, семинари, комуникация със средствата за масова информация, за да направим видими усилията на всички. Не мога да посоча нито един любим.

Как мина карантинният период за Kangoo Jumps общността?

В началото беше трудно, защото не знаехме какво точно следва и как да се приспособим към новата ситуация. Груповите тренировки бяха отменени и трябваше да намерим решение, така че всички желаещи, да продължат да има достъп до часовете. И така, изградихме всичко онлайн. Имах безплатни сесии на живо във Facebook и Instagram за всички у дома, допълнително създадох групи за частни онлайн класове, насочени към различни здравословни проблеми (проблеми с гръбнака, затлъстяване, диабет и т.н.). Заедно с моя лекарски екип KAPO ние контролираме развитието им.

Забелязахте ли увеличение на продажбите на обувките за скачане Kangoo Jumps през този период?

След спирането на тренировките повечето хора започнаха да тренират от вкъщи. Имаше значителен интерес към закупуването на обувки за Kangoo Jumps навсякъде по света, включително и в България. Помогнахме на всеки, който искаше да тренира от вкъщи.

Какво е ситуацията сега, при отварянето на фитнес центровете?

След мерките през юни, инструкторите започнаха часовете си, спазвайки мерките за социално дистанциране. Наслаждавайки се на този прекрасен спорт, който осигурява добро настроение и поддържа тялото в кондиция.

Имате ли подкрепяща българска общност?

Българите обичат Kangoo Jumps и това е от самото начало. За съжаление, трябва да кажа, че на хората, на които имах най-голямо доверие, ме предадоха.

Какво стана?

Бях силно разочарована, разбирайки, че моят единствен дистрибуционен мениджър в България се опита да ме елиминира от българския пазар. Тя направи нов уебсайт за пазаруване, който не беше съгласуван с централата. Проблемът е, че тя нямаше продуктите на склад и твърдеше, че ние не ги предоставяме. Всеки един от вас, който иска да купи обувки или аксесоари за Kangoo Jumps, може да го направи на официалния уебсайт, www.kangooclub.com, където запасите са винаги на разположение и доставката е сигурна. Много съм натъжена, че на този човек се доверих на 100%. Разбрах, че тя продължава да разпространява невярна информация и се опитва да убеди хората да застанат срещу мен. Инвестирах цялата си енергия, сърце и време в изграждането на общността на Kangoo Jumps по целия свят и ми се иска само да работя с подкрепящи и коректни хора.

Кога ще се върнете в България?

Надявам се наистина скоро. През последните месеци имах сериозни здравословни проблеми с гласа си. Тъй като го използвам във всеки клас, който имам, гласните ми акорди са наистина засегнати и лекарите ме призоваха да направя гласова пауза в продължение на известно време. Тази ситуация се отразява на някои от събитията, които съм насрочила и затова моите инструктори ме заместват. Обещавам, че скоро ще се върна в България и ще продължим заедно с много проекти за общността на Kangoo Jumps.