Топ 5 продукта за женското здраве

Странните диети на звездите
юли 4, 2018
А знаехте ли, че кафето запазва младостта!
юли 9, 2018
Покажи всички

Топ 5 продукта за женското здраве

Радостта от предстоящите летни ваканции не бива да е помрачена от здравословни проблеми и неудобства. Деликатното женско здраве има своите верни помощници с топ продуктите на натурална основа. С тях ще се чувстваме превъзходно и ще посрещнем всички предизвикателства, които биха могли да се изпречат между нас и доброто ни самочувствие.

CranRx Червена боровинка е един от най-мощните и най-ефикасни естествени продукти срещу упорити инфекции на пикочните пътища. Ултрамощният екстракт CranRx е уникален, тъй като при създаването му са използвани всички части на плода, включително сокът, месото, кожата и семената, докато повечето марки използват само изолирани компоненти от плода, което отслабва ефикасността на продукта. Екстрактът е стандартизиран от уникална разновидност на червената боровинка, която е богат източник на специален тип проантоцианидини от тип А. Те рядко се срещат в други растения и се отличават с мощна терапевтична активност. Клинично доказано е, че CranRx спомага за облекчаване на симптомите при проблеми с уринарния тракт. Ползите от приема на 1 капсула са еквивалентни на ползите от консумацията на 284 мл пресен сок от червена боровинка, но без тръпчивост, захар или калории.

Мулти пробиотик за жени 12 млрд. активни пробиотици предоставя огромно разнообразие от специално култивирани живи лактобацили и бифидобактерии, които насърчават възстановяването на нормалната вагинална флора. Продуктът комбинира щамове, чието благотворно въздействие върху вагиналната флора и стомашно-чревния тракт е проучено и доказано. Тук присъства и Lactobacillus fermentum – пробиотичен вид бактерия, която обитава стомашно-чревния тракт, устната кухина и влагалището. L. Fermentum може да има изключителен принос за възстановяването и поддържането на здравословния баланс на микрофлората в женската урогенитална система и намаляването на риска от инфекции. Бактерията е единствената от вида Lactobacillus, която доказано понижава нивата на холестерола. Има мощно антимикробно и антиоксидативно действие и защитава организма от отровите, присъстващи в много от съвременните храни.

Alive! коса, кожа и нокти e страхотна комбинация от витамини, колаген, зеленчукови и плодови екстракти срещу състарена кожа с бръчки, косопад и меки, чупливи нокти. Alive! допринася за възстановяване еластичността и свежия вид на стареещата кожа, облекчава възпалението и редуцира несъвършенствата при акне, насърчава растежа и гъстотата на косата. Тези ползи са и благодарение на съдържанието на силиций (от полски хвощ) – минерал, който бързо и ефективно третира проблемите на кожата, косата и ноктите.

Биосел колаген 500 mg е естествен продукт при проблеми със ставите и кожата. Колагенът е най-важният белтък на съединителната тъкан. Той участва в състава на хрущялите, сухожилията и костите, отговаря за еластичността на тъканите и органите и слепва клетките в тялото. Затова допълнителното му набавяне е абсолютно задължително, ако искаме да бъдем по-подвижни и да намалим риска от усложнения в състоянието на костите и ставите. При недостатъчно производство на колаген кожата също страда. След приема на Биосел колаген 500 mg той се разпространява из цялото тяло, подобрявайки микроциркулацията на кожата на лицето, благодарение на което фибробластите започват да произвеждат повече хиалуронова киселина, колаген, еластин и др. и кожата изглежда по-здрава, по-млада и по-свежа.

Хлорофреш (хлорофилови капки без алкохол) e естествен продукт за детоксикация и храносмилателни смущения. Съдържа най-висок клас течен хлорофил, извлечен от листа на черница Morus Alba. Той е безопасен, лесно усвоим и ефективен вътрешен освежител, дезодорант и детоксикатор. Само 25 капки от Хлорофреш доставят 100 мг хлорофил, т.нар. „кръв на растенията“, по състав много близък до хемоглобина. Тези качества на продукта дават безценни ползи: той премахва лошата телесна миризма или дъх, подпомага клетките срещу оксидативния стрес, въздейства положително върху черния дроб и пречиства стомашно-чревния тракт.