Реформирайте живота си

Силвена Роу: закуската е ритуал за здраве и красота
юли 2, 2019
Как стресът влияе на организма ни
юли 9, 2019
Покажи всички

Реформирайте живота си

Обзаведено с уреди Alegro 2 Reformer на Balanced Body – водеща фирма, производител на оборудване за пилатес зали. Сами се досещате, че основното предназначение на Пилатес Ателие е да предложи на всички желаещи възможност да се сдобият със здрава, издължена и изящна мускулатура чрез безопасни и носещи удоволствие тренировки по метода Пилатес. А уредът Alegro Reformer засилва ефективността на упражненията посредством платформа и въжета, задвижвани от пружини с различен интензитет.

Така се тренират няколко мускулни групи едновременно с плавни, осъзнати движения, което намалява риска от мускулен дисбаланс – първата причина за контузии и болки в гърба и кръста. Опитни кинезитерапевти ще ви предложат индивидуална схема за терапии и превенция на всякакви неразположения, свързани със стреса и заседналия живот.

В Пилатес Ателие заниманията се провеждат в две зали, като могат да бъдат групови и индивидуални. В голямата зала тренират на земя участниците в групите по мат пилатес, стречинг, TRX pilates suspension и йога, протичат и индивидуалните тренировки на реформър. В малката зала има четири реформъра, което прави тренировките там почти индивидуални. Вещи инструктори с дългогодишен стаж в работата с реформър ще ви помогнат да подобрите стойката на тялото и качеството си на живот независимо от възрастта и спортната форма. На разположение за целта са и широка гама помощни средства – TRX, рингове, ролери, ластици, малки топки, с чиято помощ се повишава нивото на трудност на упражненията.

Треньорите в Пилатес Ателие са с впечатляваща квалификация и опит, един от треньорите на реформъра, с 11 години опит в Лондон, може да води тренировки и на членове на кралското семейство. Предлагат се и индивидуални практики с водещ с перфектен френски език.

Интелигентно разработена резервационна система, както и приложение за Android, са улесненията, които Пилатес Ателие адресира към своите клиенти, а скоро ще заработи и това за IOS.

Записването на часове става в сайта pilatesatelier.bg или на тел. 0899935987. Адресът е: ул. Тинтява 126 на партера – точно срещу входа на басейна Дианабад