Гуинет Полтроу споделя своите златни правила за перфектна фигура

Стресът износва тялото ни, не пренебрегвайте симптомите
януари 10, 2020
Покажи всички

Гуинет Полтроу споделя своите златни правила за перфектна фигура

Гуинет Потроу винаги е била привърженичка на здравословния начин на живот. Тя сподели пред Harper’s Bazaar кои са правилата й за правилно хранене, с което е обвързано постигането не само на перфектна форма, но и на оптимално здраве.

Изглежда здравословният живот не е толкова лош, колкото казват. Актрисата дори понякога си позволява любимите си пържени картофи и тестени изделия. Денят на Гуинет започва със супена лъжица кокосово масло, което действа антибактериално. После приема необходимите витамини за деня с малко вода. Обилната закуска й е разрешена само в случай на махмурлук и обикновено Полтроу залага на сандвич с яйца.

Вместо закуска обаче тя пие смути от полезни плодове и зеленчуци. На обяд Гуинет предпочита салата, в която трябва да има протеин, или пък си поръчва пуешки бургер с маруля. През деня актрисата похапва малки закуски като ядки или пък солени гевречета. Пие и зелен чай.

Що се отнася до вечерята, Полтроу има едно задължително правило: последното хранене не трябва да е по-късно от 18:30, защото после е трудно да се заспи. Вижте повече в следващото видео.