Гуинет Полтроу споделя своите златни правила за перфектна фигура

Стресът износва тялото ни, не пренебрегвайте симптомите
януари 10, 2020
Карамфилът – ароматен антиоксидант
февруари 5, 2020
Покажи всички

Гуинет Полтроу споделя своите златни правила за перфектна фигура

Гуинет Потроу винаги е била привърженичка на здравословния начин на живот. Тя сподели пред Harper’s Bazaar кои са правилата й за правилно хранене, с което е обвързано постигането не само на перфектна форма, но и на оптимално здраве.

Изглежда здравословният живот не е толкова лош, колкото казват. Актрисата дори понякога си позволява любимите си пържени картофи и тестени изделия. Денят на Гуинет започва със супена лъжица кокосово масло, което действа антибактериално. После приема необходимите витамини за деня с малко вода. Обилната закуска й е разрешена само в случай на махмурлук и обикновено Полтроу залага на сандвич с яйца.

Вместо закуска обаче тя пие смути от полезни плодове и зеленчуци. На обяд Гуинет предпочита салата, в която трябва да има протеин, или пък си поръчва пуешки бургер с маруля. През деня актрисата похапва малки закуски като ядки или пък солени гевречета. Пие и зелен чай.

Що се отнася до вечерята, Полтроу има едно задължително правило: последното хранене не трябва да е по-късно от 18:30, защото после е трудно да се заспи. Вижте повече в следващото видео.