Не се предлагат еротични масажи под никаква форма!

Запази си час

+359 898 627 401
НачалоНовиниПромоция за Февруари 2017: Класически аромамасаж 60 мин. - 20 лв.

Промоция за Февруари 2017: Класически аромамасаж 60 мин. - 20 лв.

01.02.2017
Класически аромамасаж

Зимата за сега все още властва. Студ и лед сковават земята. Подарете си един сгряващ класически аромамасаж в кабинет "Артео" под умелите пръсти на терапевтите там. Насладете се на 60 минутно блаженство само за 20 лв. За деня на влюбените - 14.02.2017 година, първите пет записали се, ще получат отстъпка в цената за релаксиращ масаж /от 20 на 15 лв. за 60 минути/. Ако предложенията ни Ви харесат и останете доволни от обслужването, заповядайте през МАРТ, когато ще Ви предложим неустоима промоция.

Какво представлява ароматерапевтичният масаж?
В Арома масажът се прилагат ароматни етерични масла, с цел подобряване на здравето и баланса на кожата, тялото, ума и емоциите. С използването на етерични масла, които имат успокояващо действие може да се постигне пълна релаксация – състояние на блаженство за духа и тялото. Арома масажът най-често се прилага за борба със стреса и емоционално обусловени здравни проблеми, като безсъние, главобол, тревожност, нервно напрежение, депресивни състояния, както и за премахване на мускулно напрежение и болка и изчистване на организма от токсини.

Защо да изберете аромамасаж?
Тази процедура е най-подходяща при повишени нива на стрес или емоционален дисбаланс. Ароматерапията е с доказано добър ефект при следните болки или състояния:

- инсомния (безсъние);
- главоболие;
- храносмилателни проблеми;
- предменструален синдром (ПМС);
- болки в гърба;

Промо цена:

- Ароматерапевтичен масаж (60 мин.) - 20 лв.

За запазване на час или допълнителни въпроси отностно предлаганата промоция се обадете на телефон - 0898 627 401 или посетете кабинета ни: Шумен, ул. "Любен Каравелов" 19


* промоцията е валидна от 01.Февруари до 28.Февруари 2017-та година

Вижте останалите Новини: